Resan till Frankrike

I våras var jag och en kompis till Frankrike på semester. Jag har planer på att göra ett temaalbum om Menton och tänkte som första uppslag trycka på de två saker som dom är mest berömda för- det azurblå vattnet och deras citroner. Här slog jag en hel hög med flugor i en smäll, jag kunde använda citronfotot, Lena skickade azurblå papper, mina vackra blommor som jag velat använda ett tag passade perfekt och jag fick göra en fjäril med min alldeles nya fjärilstans till reven! Jag är helnöjd, det är precis som jag tänker mig mitt Menton...

[sei:s serie DillBlossom "myrrh" och "nigella", text Beauty Queen grand QK och fjärilar QK]

Keytan och jag gjorde små och större utflykter varje dag där nere, vi åkte tåg, buss och framför allt promenerade. En av dagarna tog vi bussen till grannstaden och gick upp till ett fort i gamla stan för att kunna fota vackra naturbilder. Jag överdriver inte när jag säger att regnet stundtals öste ner! Vad gör man? Tar tillfället i akt att ta närbilder medan dropparna är kvar på blommor och växter såklart.

[papper sei:s serie DillBlossom "myrrh", text Diesel classic QK och Sophisticate clearstamps QK]

Jag har ju en förkärlek för kaffe, både att dricka det, fota det och scrappa det. Här har jag bevarat minnet av Keytans min och kommentar när hon fick in den minsta kaffe hon någonsin fått!

[papper MME 29th street markets serie Spirit "sisters" Woven Together och Beloved Blooms, text Diesel classic QK och Sophisticate clearstamps QK, rubons Heidi Grace]

Ha det bra! Kram Catta DT

Min passion kaffe och choklad!

Det finns vissa papper som jag inte vill förstöra genom att täcka dom med dekorationer! Lena skickade såna till mig med senaste paketet, helt underbara papper som är nog vackra precis som dom är. Vad gör man med papper som är för fina? Jag bestämde mig för att göra mitt bästa för att framhäva mönstret och dom embossade fjärilarna genom att skära ut mönstret och skjuta in fotot under. Ett foto av en god kopp latte- min passion i livet... Det blev helt klart en av mina fovorit LO:s!
Jag fortsatte på samma tema och med ett annat papper som är "för fint" och gjorde exakt likadant med några hjärtan och en swirl. Fotot passade helt perfekt då hjärtat på skummet tas igen i mönstret, skedarnas metallglans återkommer i flera hjärtan och även det bruna kommer igen i pappret. Det värsta med allt? Kaffet och chokladkakan är sen länge uppätna...
Kram Catta DT




[Papper s*e*i Jolie Chocolat "Papillon", cardstock, text Eliza classic QK, chalk chestnut roan, 3D-kuddar samt knappar]




[Papper s*e*i Jolie Chocolat "Papillon", cardstock, text Eliza classic QK, chalk chestnut roan, 3D-kuddar samt knappar]

Bröllopstårtan!!!!

Min systerdotter Frida gifte sig på midsommarafton med sin Håkan, jag kände trycket från omgivningen att göra ett vackert kort till dem men inspirationen till kortmakeriet infann sig inte, jag blev istället besatt av att göra ett roligt paket till deras present från mig och min familj. 
Det var kul men tog tid  (jag är ingen tålmodig person) och var bökigt men till slut så hade jag en 3 våningstårta till presenten. Jag är stolt över resultatet och därför så får tårtan vara med i bloggen.

Lajm har så många duktiga kunder och en av dem är Anna U som också är med på våra torsdagsträffar, hon har gjort en LO till min blogg. Tack Anna.

Idag är det ca 25 grader i skuggan och inget direkt scrappingväder men jag sitter nere i källaren och där är det svalt och skönt - i kväll är det träff här och det ser jag fram emot.

Sommarhälsningar, Lena






Anna U;s LO


RSS 2.0