Tiden går och går...


[Papper Explore-escape från WeR Memorykeppers, Only Time-Main från Heidi Grace och bokstäver från Doodlebug design]

Är det inte underbart med små bebisar? Man förundras över deras små fingrar, mysiga kalufs, snusar på deras kinder, bara sitter och förundras... helt plötsligt är dom tonåringar som sover hela dagarna och växer så det knakar. Det är det här som jag vill påminna om i den här LO:n- ta vara på tiden! Insprationen fick jag från Heidi Grace's underbara serie Only Time och det var ingen nackdel att jag nyss blivit stolt moster =)


[Papper Only time- Medium Floral från Heidi Grace, boktäver BG alphabet stickers 'sugared' och dom söta fåglarna samt blommorna rub-ons 'Day dream believer' från Heidi Grace]

Med det här underbara men inte "catta-typiska" pappret gick jag hela vägen med blommor! Jag tog upp den blå bottenfärgen i rub-onsen (fåglar och blommor), jag tog upp det rosa i fotomattor och tygblommor och jag centrerade rubriken med blommans namn- trodde jag... Min mamma kom på besök, beundrade LO:n och sa försiktigt efter en stund "Är det där en hibiskus?" Min stora mun som oftast hinner före min lilla hjärna svarade "Ja men självklart, har du inte läst rubriken?" Min kära mamma som inte vill göra sig ovän med någon svarade att det hade hon ju naturligtvis gjort medan min lilla hjärna började hinna i kapp min mun. "Är det inte en hibiskus?" säger jag förvånat. "Nja, svarar lilla mamma, det är väldigt likt en änglatrumpet" Min lilla hjärna har nu kommit i fatt ytterligare ett steg och jag säger harmset "Det kanske jag borde ha fattat när den var så olik min hibiskus som jag har här hemma!"
Historien har berättats många gånger, den kommer och går- men LO:n består!

Kramar Catta DT

Midsommar

Hej!
Midsommar och ingen värme direkt, men den som väntar ................

Jag är ett midsommarbarn (föddes på midsommarafton) som älskar sommaren och speciellt då midsommarhelgen med alla sina blommor, dansen kring midsommarstången och all god mat. 
Jag vill  fira denna härliga helg med att ge Er 15 % rabatt på allt i butiken under tiden 19 - 23 juni. Fraktfritt gäller också så passa på.





Ha en skön midsommar med firande kring midsommarstången och 7 sorters blommor under kudden, själv ska jag på bröllop ute i det fria, förhoppningsvis utan regn i brudens krona (även om det betyder lycka .

Kram, Lena


RSS 2.0