Prinsar och prinsessor från My Mind's Eye

Här ska ni få se tre layouter som jag har gjort med den härliga serien Bohemia från My Mind's Eye.
När jag började scrappa för tio år sedan fanns det inget utbud alls i Sverige och jag använde mig helt enkelt av vanliga A4 som jag satte in i vanliga pärmar. För att få allt enhetligt så gör jag fortfarande så och här får ni se att även utpräglade 12x12 papper fungerar bra i nedskuret format.

På den första har jag använt papperet "My little Prince", rubons med franska liljor från Hambly, ricrac från Doodlebug samt minimarks som är små härliga rubonbokstäver från American Crafts.
image100

Till denna layout använde jag den tjejiga motsvarigheten till papperet ovan och det heter "Pretty as a princess". Den ljusblå rutan och hjärtat är baksidan från papperet ovan. Fluid chalk är Creamy brown från Color Box, brads från Making Memories samt åter igen ricrac från Doodlebug och blomma från Prima.
image101

På den sista har jag använt papperet "Me and my cousins" samt en liten skvätt orange papper som är Basic Grey Recess Elementary. Stickers från Sassafrass Lass, ricrac från Doodlebug samt blommor från Prima.
image99

Den sista layouten baserade jag på en skiss som jag kladdade ner. Den får ni på köpet om det är någon som känner för att använda den.
image102

Så, det var den här dagens scrapinsats för min del. Nu är det dags att bege mig iväg till jobbet.
På återseende!

Marie - DT

Ännu mera nytt med Rusty Pickle och Chatterbox

Jag har haft lite svårt för alla fina papper med pirattema eftersom jag aldrig har haft passande foton att använda. De nya papprena har dock grymt snygga baksidor så jag har använt mig utav dem istället. På denna är det fyra olika papper som jag har använt och det döläckra chipboardalfabetet från Doodlebug.

image96

På denna är det samma serie som jag använde på LO:en i förra inlägget. image97

Slutligen en LO med nya papper från Chatterbox. Kul att de äntligen kommit med nya papper :-)

image98
Blingstenarna kommer från Daisy D's och finns så klart i butiken.

/Anna - DT

Lättscrappat med Rusty Pickle och Sassafrass Lass

Jag fick tre härliga papperpaket och ljuvliga dekorationer av Lena unde helgen som gick. Det första jag har skapat med kommer från Rusty Pickle's serie Lucky! 

Jag började med att rita en skiss:
image92

Sen blev LO:en så här:
image93
Blommorna heter Esprit och kommer från Prima. Tygblommor denna gång, inte i papper och de var superhärliga att arbeta med.

Under helgen som gick kunde man köpa ett tävlingskit. Papprena kom från Sassafrass Lass och Lena har kvar några papper i butiken. Min LO blev så här:
image94

/Anna - DT

Scrapträffen i Piteå

Hej alla!
Vilken trevlig helg det har varit, massor med pysslande jättetrevliga tjejer,  butiker så att också jag fick chans att köpa nåt annat än det som finns i min butik och fika i massor. Min ambition att hålla igen på godis m.m föll helt bort.
Jag var inte med på nån utmaning men de flesta andra var det och gjorde så mycket fint, alla är så duktiga, jag får lite prestationsångest. Det var kul att se vad tjejerna presterade i utmaningen som gällde PIP-påsen från Lajm. Jag hade inte själv valt papperen , tyckte nog att det var lite väl mönstrat och ganska svårscrappat, men deltagarna fixdedet med många fina layouter, jag är imponerad.
Idag har jag jobbat hårt med att få butiken att se ut som en butik igen, det var lite tomt när nästan alla varor packades ner i kartonger för att forslas till Piteå. Nu är det som fanns kvar på plats igen och jag börjar få en överblick så att jag kan se vad som måste beställas igen. Cuttlebuggen måsta jag absolut ta hem några av för alla verkar älska den gröna grodan.

Jag ska inte vara med på träffen i Kalix, hinner inte, men jag hoppas att ni som åker dit får en trevlig helg med mycket scrappande och trevligt umgänge.

Vi ses och hörs!

Lena

RSS 2.0