Nya Webbutiken

Idag ligger den nya butiken ute, jag stänger den gamla och hälsar alla välkomna till;
www.lajmscrap.se

Välkommen in!

Chatterbox + Basic Grey

Det är dags för ytterligare inspirationslayouter från min sida.
De tre första är skapade med utgångspunkten i samma mönstrade papper från Chatterbox. Detta heter Scroll woods och var i mitt tycke ett lättscrappat papper.
image115

image116
Övrigt material på dessa är Bazzill som bakgrund, små pytteminiskruvbrads från Karen Foster samt vita thickers och vanlig dymo. På den nedersta har jag stansat ut titeln från baksidan av det mönstrade papperet.

image117
Här har jag använt blombrads från Making Memories samt blommor från Esprit och cirklarna är återigen baksidan av papperet.

Lena gav mig ett papper som blev en riktig utmaning för min del. Jag är inte så pastellig av mig så Basic Greys omtyckta serie Two Scoops kändes lite klurig först. Men två layouter blev det och framför allt den med dottern blev jag rätt nöjd med.
image118
Blomman klippte jag ut ur papperet och dekorerade med.

image119
På denna finns även organdyband från Doodlebug samt bubbletters från KI Memories.

Gemensamt för de flesta layouter är dymoremsorna samt mitt kluddande med fluid chalk i olika nyanser.

Må gott!

/Smarre - DT

Majsol, värme och jag har börjat cykla

Hemma igen efter 2 underbara veckor i Chicago med min dotter Jessica och hennes familj. Att få rå om mina barnbarn Victor, 10 år, och Simon, 7 år, har varit helt juvligt, men när pojkarna var i skolan på dagarna så hann jag med att frossa i allt som har med scrapping att göra. Jessica arbetar på Archivers, där hon bland annat håller kurser och jag hann med att gå på  3 av hennes kurser, 2 kortkurser och 1 kurs i att göra acrylalbum. Roligt att få prova på olika tekniker som var nya för mig.
Hemma i butiken har det varit fullt med arbete efter resan. Förra lördagen var jag uppe i Gällivare för en inspirationsdag  om scrapbooking som Studiefrämjandet anordnade. 11 tjejer kom, några nybörjare och andra som har scrappat länge. Det var såååå trevliga och positiva tjejer som gjorde dagen till en fullträff. Jag hoppas verkligen att jag får komma upp fler gånger.
På söndagen efter Gällivareresan hann jag med att gå på scrapträffen som Pysslarna hade på Porsön. Jag bor alldeles i närheten så det passade mig perfekt, hann göra några layouter och umgås med tjejerna.

Igår gjorde jag nåt som inte alls har med scrapping att göra - jag var på Arcus med mina döttrar Maria och Anna och sålde grejor - bra dag, trevlig människor, trevligt umgänge med mina flickor och så fick vi sälja en hel del.

Ny vecka, nya varor kommer in (fick en hel del förra veckan) och mer ska beställas, titta gärna in till butiken och prata bort en stund.

Hade tänkt lägga in lite inspirationsbilder i bloggen men kameran vill inte .........  det får bli sen.

Kram


RSS 2.0