Underbara Sassafrass Lass

Det var ett tag sedan jag laddade upp något här då jag haft stooora kameraproblem. Nu verkar den fungera hyfsat igen så det är lika bra att passa på. :-)

Den här gången ska ni få se några layouter som är scrappade med hjälp av kombinationen enfärgade Bazzill och Sassafrass Lass härliga mönstrade papper. Dessa kommer från serien "Starry night" som finns både med härliga papper med mönster på båda sidor, die-cuts och bårder. När Lena skickade dessa till mig hade jag haft en svacka då jag inte alls scrappade på flera veckor. Dessa papper däremot sparkade igång mig rejält och i mina ögon är de enormt lättscrappade.
image111

image112

image113

image114

/Smarre- DT


Rapport från USA

Hej!
Nu har jag varit här en vecka, har hunnit med en massa trevliga saker. Först och främst har jag fått rå om mina 2 barnbarn som jag inte träffar så ofta, sen har det förstås blivit en hel del scrapping.
I lördags var jag och Jessica på ScrapMania på Archivers. 7 tim scrapping med mat, tävlingar och umgänge med många trevliga scrappare. På söndag gick jag en kurs som Jessica höll på Archivers och nu på onsdag ska jag ta en till kurs.
Det är väldigt intressant att gå i scrapping butikerna nu när jag själv har en butik, jag har liksom andra ögon med mig än vad jag hade förr.
Jag sätter in några layouter som jag gjort (färdiga, har en del halvfärdiga som jag jobbar med nu).

Kram, Lena



Hanna


image110

Mässan

Vilken trevlig helg det har varit, jag hann scrappa på lördag, shoppade också en del. På söndag hade jag med mig en del av butiken och sålde på mässan. Det har varit såååå trevligt.
Ett stort tack till Anna, Linnea och Anneli för deras jobb.

Nu är jag snart på väg, har precis stängt väskorna, klockan är 22.30 och det är dags att försöka sova, åker iväg med flyget 06.30 i morgon bitti.
Som jag tidigare skrivit så är butiken öppen med lite begränsade tider när jag är i USA.

Vi ses om 14 dagar.

Kram, Lena

USA

Så äntligen är det dax för mig att åka till Chicago, USA. Jag åker iväg 7 april och blir borta till 22 april.
Butiken kommer att ha öppet under begränsade tider och de som kommer att arbeta i butiken är Maria, Sara, Viktoria och Klara.  Med tanke på hur snälla och trevliga kunder jag har så kommer det inte att bli några problem för mina hjälpredor.

Öppettiderna 7 - 22 april; Måndag och fredag stängt.
Tisdag , onsdag och torsdag öppet kl 13.00 - 18.00.
Lördag öppet kl 12.00 - 15.00.

Mässan närmar sig och det ska bli så kul att få pyssla tillsammans, jag har butiken öppen som vanligt på lördag och kommer att ha lite extra erbjudande för er som kommer in. Efter stängningen åker jag till Porsön och pysslar. Det kommer att bli stressigt för jag har inte börjat packa än, har inte köpt klart med presenter till mina barnbarn i Chicago, åker tiiiidigt på måndag morgon och ska hinna med att pyssla hela söndagen. Ute i sista minuten som vanligt med allt, typiskt mig.

Jag hoppas att vi ses till helgen, både i butiken och på mässan

Hälsningar från en något stressad Lena

RSS 2.0