Julkort

Här kommer lite julkort för inspiration. Alla papper finns att köpa i butiken, även stämpeln med Gud jul-kransen.

image55

image54

image53

image52

/Åsa DT

Måndag 22 okt

Ny vecka, nya utmaningar.....
Jag ser verkligen fram emot att få gå på Scrapträff i helgen. Jag kommer att ta med mig en del varor från butiken så att det finns möjlighet att handla, om nån vill beställa så kan jag ta med det också. Jag kommer att vara på träffen efter kl 2 på lördag.
I veckan får jag in en del nya varor, har bl a beställt Basic Grays papper Figgy Pudding, men vet inte än om jag hann med innan de tog slut hos återförsäljaren, det blir veckans överraskning!!

Ändring av butikens öppet tider
Från och med 1 november gäller följande öppet tider ;
Måndag - Torsdag kl 12,00 - 18,00. Fredag stängt.  Lördag kl 12,00 - 16,00.

Måla med distresser
Kursen 14 november är fullbokad, men vi kommer att köra fler kurser framöver om intresse finns.

Ännu mera jul

Nu är jag helt igång med julproduktionen. Denna sväng har jag gjort en LO med ett fantastiskt Blingcardstock från Bazzill och mönstrade papper från Basic Grey. Ljuvliga!

image51

/Anna

Äldre papper

Jag bläddrade bland lite äldre papper som jag fått i DT-paket av Lena och hittade detta från Autumn leaves. Jag fäste det på ett svart cardstock och doodlade lite med en vit penna. Jag använda rub-ons till rubriken, lite akrylfärg och ritade ännu lite mera med vit penna. Ett Basic Grey-papper fick också plats på layouten.

image50

Julpapper

Julen närmar sig med stormsteg och trots att Halloween kommer närmast så finns det en del julpapper i butiken. Jag har gjort ett kort med två av Basic Greys papper och en layout i det nya härliga formatet 6 x 12 med samma papper.

image49

image48

/Anna

Halloween

Lena har jättehärliga Halloween-papper i butiken just nu. Skynda in antigen i butiken på nätet eller i Luleå och handla. Jag har gjort två kort med två av dessa papper:
image46

image47

/Anna

Söndagkväll 14 okt

I veckan som gått fick jag äntligen hem stämplarna från Magnolia som jag väntat på så länge.
Det kom en hel del annat också och mer väntar jag in, allt nytt som kommer in lägger jag in i webbutiken så fort jag kan.

Det har blivit en datumändring för kursen "Kortkurs/måla med distresser"  Onsdag 14 november kl 19,00 - det finns platser kvar så tveka inte, anmäl dig  nu på mailen eller ring mig. Vi ska göra kort och Kristin är den som ska lära ut att måla med distresser. 

Tisdag 16 okt, fortsätter där jag slutade på söndag kväll

Idag har jag fått en hel del fina jul -och haloweenpapper från USA, jag lägger inte in dem i webbutiken för de är så få av varje, men ett tips är att komma in och kolla för de är sååååå fina.

Det blir väldigt sporadiskt för mig att skriva i bloggen, tiden räcker inte till, men jag ska försöka skriva oftare.

Tack för alla trevliga kommentarer om min debut på Tv. Bra reklam för vår fantastiska hobby tycker jag.

Höstnytt

Hyllorna i butiken börjar vara tomma men i veckan får jag hem julstämplar och julpapper, en del av det som är beställt, resten får vi vänta på. Så fort vi får leverans läggs varorna in i webbutiken.

Från 1 oktober är det fraktfritt i webbutiken, förutom på väskor och verktyg som har en fast frakt på 55 kr. Leveranser utanför Sverige kostar enl postens portotabell.

På torsdag 4 okt kl 09,15 ska jag vara i TV4 Norrbotten och prata scrapbooking, det ska verkligen bli spännande, har aldrig varit på tv förr.


RSS 2.0