Scrapworks, Rusty Pickle och Chatterbox

Vecka 10 innebär sportlov för för mig eftersom jag jobbar i Skellefteå. Under helgen har jag varit på scrapträff och idag har jag fortsatt med maratonscrappning.

Papper från Scrapworks serie Florabella. Brads från SEI. Rubriken har jag stansat med min Cuttlebug och alfabetet är Blossom från Quickutz.
image103

Även denna innehåller papper från Scrapworks. Rubriken är stansad i dekorgummi. Zoe heter alfabetet som också är från Quickutz.
image104

Plockade fram papprena från Rusty Pickle igen. Återigen är det baksidorna som kommit till användning. Det är papper från två olika serier men de matchar varandra perfekt ändå. Pirates & Princess och Chocolate kisses heter serierna. Cirklarna har jag skurit ut med min Silhouette och även här har jag stansat rubriken i dekorgummi med min Cuttlebug och använt Blossom.
image105

Rusty Pickle även här, men denna serie heter Lucky. Blommorna kommer från Prima, brads från Making memories. Rubriken är skuren med min Silhouette. Uppiffad med lite knappar, band samt svart och vit penna.
image106

Jag har länge varit lite less på Chatterbox, men deras nya papper är verkligen helläckra. Jag är inte längre less och ser verkligen fram emot ännu flera fina Chatterboxpapper. Thickers från American Crafts, blommor från Prima, brads från SEI.
image107

Mitt sportlov pågår ännu flera dagar så det är inte helt omöligt att det dyker upp ännu fler layouter så småningom :-)

Anna - DT

Funderingar m.m

Länge sen sist jag skrev nåt i bloggen. Har funderat lite över mitt bloggande - ska jag blogga som butiksägaren Lena eller som privatpersonen Lena. Ni som läser bloggen hur ser ni mig? Kanske har det ingen större betydelse. Jag håller på och ska byta leverantör till min webbutik, det ska bli lättare att göra ändringar för mig som inte är så bra på att jobba i den miljön.
Min USA resa har flyttats fram lite, kommer att vara i Chicago under veckorna 15 & 16, butiken kommer att vara öppen en del av dagarna som jag är borta, mina nära och kära ställer upp och arbetar åt mig. Mer info kommer om öppettiderna.

Än så länge har det inte kommit in så mycket nytt hos mina leverantörer, men mycket är på gång från CHA mässan. Jag ligger lite lågt med beställningar till dess nyheterna dyker upp.
Kursverksamheten åt ABF började förra veckan, 5 veckor är kursen och fler kurser kommer efter det.
Varje tisdagskväll är vi ett gäng glada scrappare som träffas i butiken, nu har vi platser lediga så hör av dig om du är intresserad att vara med.

Det var allt jag kom på att skriva nu, mitt duktiga designteam fortsätter att lägga in sina fina layouter och kort i bloggen.  När jag har den nya webbutiken klar ska jag lägga in foton och info om dem så ni får lära känna dem mer än bara genom de fina arbeten de gör.

Vi ses och hörs
Lena

RSS 2.0