Scrapträffen i Luleå

Ett stort tack till Sussig som ordnade den trevliga träffen i helgen. Bra lokal , roliga utmaningar och många trevliga scrappare. Många skratt blev det precis som det ska vara på en scrapträff.

Jag gjorde inte så mycket, som vanligt, men var i alla fall med i utmaningarna. Lägger kanske ut nåt i bloggen, men måste först packa upp och kolla om det går att visa mina alster.

Än en gång TACK


Veckans erbjudande i butiken

 
Från och med idag kommer jag att ha veckans erbjudande i butiken. Det kommer att vara 25 % på en viss kategori av vara.Hinner inte lägga ut det nu, måste först gå igenom butiken efter helgens scrapträff, men erbjudandet kommer att ligga ut i morgon tisdag. Glöm inte att gå in och kolla. Erbjudandet gäller både den fysiska butiken och webben.

Jag kommer  att ha ett månadslotteri för alla som är in och handlar i Luleå och på webben. Återkommer om detta i Oktober då lotteriet börjar.



Pysselträffen i Luleå

Glöm inte att förbeställa till träffen, du får 10 % rabatt.
Jag ska ha med mig en del av butiken till träffen men om det är något speciellt du behöver så förbeställ så att du säkert får det.

Det ska bli kul att få scrappa tillsammans igen - jag hoppas verkligen att många kommer.


Ha en bra vecka och vi ses på lördag.

Lena


Problem med hemsidan igen..........

Nu är det problem med min hemsida igen, det går inte att komma in. Det jobbas på att lösa problemet och förhoppningsvis är det klart snabbt.
Om du vill beställa nåt eller funderar över vad som är på gång, maila eller ring mig. [email protected],
mobil 070-3254465.

Scrapträffen i Luleå
Alla som ska på träffen och förbeställer hos Lajm får 10 % rabatt, beställ senast 18 september (betala i förskott eller på plats).

Ny varor
Det är en hel del nytt på gång till butiken. De varor som har legat i "på väg in" kom igår (papper från Chatterbox, Quickutz dies och alfabet, cardstock m.m).
Jag har beställt omonterade stämplar från Forma Hantverk, fina babystämplar och annat.
Blommor från Petaloo är beställda, kommer i oktober.
Crate Paper är ett nytt märke hos Lajm, har beställt deras nya serier, leverans någon gång i oktober.
Haloween och julpapper från My Minds Eye kommer också senare i höst.
Så fort hemsidan är ok lägger jag in bilder på det som är på gång så ni kan se allt fint.

Ha en bra dag i solen

Lena

Kort av Kristin

Kristin är så duktig på att göra kort, hon är den som inspirerar och lär mig. Dopkortet som jag la in i bloggen sist har jag gjort efter ett av Kristins kort, nästan lika men jag ändrade lite grann.

Här kommer 2 fina kort som hon gjort åt LAJM.



Mönstrat papper från My Minds Eye, Prima blommor, Kristins egna stämplar målade med Promarker pennor.




Mönstrat papper från Maja Desing, Primablommor, egna stämplar målade med promarker pennor.



Babykort

I veckan har jag fått 2 beställningar på babykort. En riktig utmaning för mig som inte är kortmakare och det är bara att försöka göra det bästa när jag har lovat. Slutresultatet blev helt ok, tycker jag..........



Mönstrat papper MajaDesign Carina 6 o 7, cardstock Bazzill CC Pistachio, band från Olssons Tyger, texten utstansad med QuicKutz Snowday, blommor från Petaloo.



Stämplar från Forma Hantverk, lånade av Kristin. Cardstock från Reprint, mönstrat papper från mina gömmor, texten utstansad i Snowday igen, har vänt bokstaven E fel, vet inte vilken väg som är rätt. Kul med ett alfabet där bokstäverna kan vändas på olika sätt utan att det ser för tokigt ut !!!!!

Soliga söndagshälsningar,

Lena


Solnedgång utomlands

Min kära bror är en kille med djup. På den här bilden sitter mamma och han på en restaurang och pratar "deep". Jag gillar hans ansiktsuttryck och hans verbala uttryck och ville bevara dom på den här LO:n. Papprena från Castaway är helt underbara och eftersom vi var utomlands när fotot togs växte det hibiskus i närheten och det var underbara solnedgångar. DieCut- papprets blommor förvandlades snabbt till solar när det fick orange bakgrund, utomlands helt enkelt!
Kram Catta DT


[Papper "Sundrenched", "Ocean bouquet" och "Blue Lagoon" alla från Castaway-serien; text American Crafts thickers "poolside", QK chopsticks och dymo; band och klistermärken från gömmorna]

Scrapträffar m.m

Hej igen!

Sista meningen i mitt förra inlägg kom inte med och inte avslutet så det ser lite rumphugget ut, men så här ska det vara;


Du som ska vara med på nån av träffarna i höst kan förbeställa från butiken så tar jag med mig det till dig.

Ha en skön scraphöst och vi ses

Lena

Scrapbook Kurser och träffar

Kurser
Nu har jag lagt in på min hemsida datum för kurser iunder hösten. Kurserna är på 1 gång och jag tar emot 3-6 personer per kurs. Till kursen måndag 22 september finns det platser kvar - ring, maila eller kom in i butiken om du är intresserad av att vara med.
Jag kommer också att hålla kurser för ABF, om du vill vara med där måste du anmäla dig direkt till ABF.

Träffar
Jag har fått många förfrågningar om att ordna träffar och måndag 15 september kör jag igång med första träffen.
Träffarna kommer att vara varannan vecka och pågå mellan kl 18,30 - 22,00. Det finns plats för 6 st,  boka plats på mail, telefon eller i butiken, kostar 50 kr per gång - du tar med dig dina egna projekt - verktyg finns att låna, butiken är öppen om du behöver något.

Övriga träffar/mässor
Det är mycket nu, många scrapträffar och mässor här i länet och på andra ställen lite längre bort.
Jag ska vara med på följande;
20 - 21 september i Luleå (Jag och butiken)
12 - 12 oktober i Örnsköldsvik (Jag och ev. butiken)
18 - 19 oktober i Kalix (Jag och butiken)
1 november i Västerås (ingen butik bara jag)
8 - 9 november i Kalix (Jag och butiken)
15 - 16 november i Luleå (Jag och butiken)
6 december  julpyssel i Luleå

RSS 2.0