Halloween

Jag har lärt mig att fira Halloween enligt amerikansk modell genom mina barnbarn i Chicago. Det är en trevlig tradition som vi i familjen här i Sverige har tagit till oss.
Ska fira dagen med mina barnbarn Hanna, Anton och Viktoria och har därför gjort Bus eller godis påsar åt dem.



Jag har använt vanliga vita påsar som jag har dekorerat, det här är en framsidan

och här kommer baksidan på påsarna.



Gjorde också en påse att ha i skyltfönstret, den har jag gjort i cardstock efter modell i den svenska scrapbook tidningen.


Önskar alla en busig Halloween kväll och en skön All helgona helg.

Lena


Butiken stängs

Hej!
Nu är det 2 sista veckorna för Lajm som fysisk butik, jag kommer att ha butiken öppen som vanligt t.o.m torsdag 6 nov. efter det tömmer jag lokalen. November månad ut kommer jag att finnas i lokalen för att tömma och städa ut så om du behöver något och går förbi så är det bara att komma in.

Webbutiken kommer att uppdateras framöver, nya varor, nya erbjudanden m.m så håll utkik.........

Jag vill tacka Er alla mina kunder, jag kommer att sakna Er hemskt mycket men förhoppningsvis kommer vi att ses även framöver. Ni är alla välkomna hem till mig, ring först så att jag är hemma.

Ha det bra och vi ses och hörs

Kram, Lena

Härliga SassaFrassLass och Li'l Davis design!

Jag är inte så bra på att använda mönstrat papper i klara färger (tyvärr) och när jag fick hem sassa frass lass- papprena (underbart namn) så blev jag lite beklämd... Jag tycker dom är läckra, men är som sagt dålig på att få ihop det... Det löste sig illa kvickt när jag såg en bild på en LO i en tidning där dom hade använt sig av ett annat sfl- papper. Det började arbeta där uppe och jag somnade med en skiss i huvudet på hur jag skulle göra! Den stora bubbelplasten har jag färgat med stämpeldyna och tryckt lite på fotot också. Jag är så glad att jag fick till det, så jag har fått blodad tand!

[Papper Sassa Frass Lass "life is beautiful", grön och röd cardstock. Text Diesel classic QK.  Övrigt brad och bubbelplast.]

Den här underbara LO:n fick jag i huvudet så fort jag såg lacepappret från Li'l Davis. Det var egentligen solnedgången jag kom att tänka på och då vår midnattstur med båt på midsommarafton. När jag valt ut foto gav det rubriken och rubriken gav "dekorationen" med J:s hand utskriven på OH- papper. Tur han har tålamod när jag ber honom utföra alla möjliga poser så jag kan fotografera... Jag är helnöjd med den, behövde inte dekorera så mycket tack vare pappret och det gjorde den dessutom så levande. Kul att jobba med!
Ha det bra och skapa mycket i höstrusket! Kram Catta DT

[Papper Li'l Davis designs "Castaway", Rhonna Farrer "orange twist" och vit cardstock. Text Bright QK och dymo. Övrigt organzaband, bling och stickers]

Lite av varje.

Nu är det länge sen jag har skrivit i min blogg.  Den största anledningen till det är att jag inte har någon dator just nu. Jag fick virus och nu är datorn hos doktorn. Det är så svårt att vara utan, så fort jag ska kolla något måste jag iväg och låna dator. Förhoppningsvis ska den vara klar till veckan.

Veckans erbjudande i butiken är 25 % på allt. Gäller vid köp för minst 100 kr. Erbjudandet gäller fr.o.m måndag 6 okt.

I november stänger jag butiken i Luleå. Vet inte riktigt när men jag håller på att avveckla den och stängningen blir nån gång i november. Webbutiken kommer att finnas kvar och jag kommer att fortsätta med kurser och träffar.  Jag hör av mig när det börjar närma sig för stängning.
Säljer en del inredning bl.a snurrhyllan som rymmer både papper och dekorationer (har lagt in allt i Blocket.se). Kommer också att sälja en del av mina privata scrappingprylar.

Har en hel del bilder som jag borde lägga in i bloggen men det får bli när jag har min egen dator på plats igen.

Framöver kommer jag att ha behov av ett designteam. Hör av er om ni är intresserade.

På fredag åker jag iväg till Övik för att vara med på pysselträffen där. Butiken är öppen som vanligt på lördag, Maria och Sara finns i butiken då.

Nu får det räcka med information för den här gången.

Ha en bra ny vecka och vi hörs.



RSS 2.0